dum och ung

01.37

Ser på en film om en liten teen under kapitalismens frammarsch och berlinmurens fall!!!!! kunde varit mycket bra och intressant om det inte var för att jag inte kan koncentrera mig alls. förlåt, förlåt för att jag är så hård mot mig själv. hela dagen har jag legat i sängen och lyssnat på pumpkins. min fina snurriga box som jag fick av dig i julklapp. saken är den att det är det finaste någon givit mig någonsin. tanken av att du hört vad jag sagt och vet vad jag älskar. att lyssna på .... "the aeroplane flies high, turns left, looks right" och känna i hela kroppen hur jag redan ångrar alla dumma tankar jag tänkt. det är för att du är så himla mycket mer än människa för mig. inte på det sättet att jag tar ifrån dig alla mänskliga aspekter vad gäller sånt som att jag vet händer i livet. utan. du är sängen jag ligger i, filmen på tv, orden i böckerna på min bokhylla och summan av allt jag väntat på.
2010-12-29 @ 01:37:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


03.19

jag är inte bra på att hantera att vara en känslomänniska. jämt och ständigt har jag trott att det kanske går att styra. att jag kan låta de "logiska" tankarna ta över till slut och att det ska bli bra där uppe i huvudet. bra och faktiskt också stanna så. men jag är orolig i kroppen. har inte haft någon vidare matlust på över en månad och jag önskar jag kunde ta tag i mig själv, rycka upp mig, öppna ögonen och se allt det vackra som faktiskt finns. som jag vet att jag har. jag orkar inte och jag blir misstänksam mot allt och alla, hur jävla lite jag än vill. börjar tro att en spräckt trumhinna + förkyld + go inflammation i BÅDA ögonen är ett resultat av att jag är sönderstressad inombords. jag är stressad för allt jag får panik över att kanske inte hinna göra. det bottnar sig inte i verkligheten. det bottnar sig i mitt huvud och jag vet inte hur jag ändrar mina tankar. kbt kanske skulle bitit hårdare på mig. när, hur vad. jag ska ju fan börja plugga nu. snart. jättesnart. jag har ju längtat efter det här. ju.
2010-12-28 @ 03:19:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jul jul, strålande öra

AJJJJJJJJ förihelvetesjävlaasapskitbaragemignågotsomfårdetattslutagöraontNUdininkompetentajävlapanodildoktor......
kan man säga när man är upprörd ibland. Riktigt de där ordvalen blev det inte i går kväll, jag orkade knappt prata alls. Madeleine fick alltså agera typ mamma och få tag på skjuts upp till jourcentralen eftersom det lilla spädbarnet Frida hade SÅ SATANS ont i örat. Alltså sjukt, har aldrig känt sådan smärta innan.. funderade seriöst på att hugga av det. Så jäkla ont..... och vilken hjälp de är där uppe, VERKLIGEN

"lilla vännen vi ser ingenting som är fel i örat. du får helt enkelt ta två panodil och en alvedon här och hoppas på att det blir bättre till imorgon" alltså förlåt men om det är hoppet som allt hänger på så hade jag väl inte åkt dit från första början ... ja, det onda släppte iaf inatt..  med det släppte femton liter blod med. Blev superparanoid, tänkte att jag skulle dö. Att jag hade en hjärntumör i huvudet som rann ut genom örat .... vårdcentralen 08:30 och jag är på banan igen. Med torkat blod i örat.. mmmmmmhmmmm. mums. god jävla jul!

2010-12-23 @ 15:01:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack boman, tack!

Ibland tänker jag att det inte är en stor grej att folk verkar gilla det man gör, att de antingen säger det för att vara snälla eller av någon annan anledning. MEN när Jerry Boman skriver så fina saker att jag typ vill gråta tänker jag att det är väl jävligt kul att någon uppskattar det man gör, och menar det.

"Westkust har, förutom det helt geniala bandnamnet, ett ödmjukt fuck you-finger rakt upp i nyllet. De blandar raka ryggar med slingriga melodier, utflykter tar sig musikaliskt närmare bob hund än Silverbullit. Det är smart primalmusik och publiken låter inte bandet vänta. Vi är med på det här! Westkust är så långt i från tidseffektiv musik man kan komma, även korta låtar bränner i väg i våra huvuden. Ojoj, nu börjar hela världen skaka och gapa om Makthaverskan. Nej och åter nej, det här är inte Makthaverskan. Det kan finnas liknelser, men lyssna noga och de är få. Där Makthaverskan går in för att skapa anarki, där ordnar Westkust en demonstration och låter ropen skalla. Leden växer sig starka, fler och fler fötter trampar och tillslut har de skapat en helt egen stat. Utan kaoset och larmet från Makthaverskan."

här kan ni läsa inlägget

2010-12-20 @ 16:10:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


om en bra kväll

ikväll är jag odödlig. oövervinnlig. mute på tvn och helt plötsligt en STOR skärm att tumbla på ...
ok. jag dog inte igår kväll, allt gick bra. jag var mina tankar. jag var mina tankar och just därför kanske jag till och med vågar säga att det var den bästa kvällen i hela mitt liv, just för att jag inte lät mig själv gå ner djupare i det negativa för en gångs skull. att bara vara närvarande.
 så detta var alltså vad närvaron gjorde för mig igår:

1.drack "alldeles för många öl." det vill säga trivdes och brydde mig inte om något annat.
2.sjöng av hela mitt hjärta tills det nästan gjorde ont. på ett bra sätt.
3.skakade hand med Jerry Boman (som jag inte visste vem det var tills för typ en månad sen.. fail) som sa att han verkligen såg fram emot att se oss, och sedan filmade allt!
4.satt inklämd mellan Brian och Henrik Berggren (som dök upp från typ ingenstans?) och försökte att inte känna mig allt för cool som satt bredvid den lätt neurotiske (förlåt) fd bdsångaren och snacka om vanliga jobb
5. fick höra komplimanger som till exempel att vi var bättre än både velvet underground och my bloody valentine
6. fick lyckorus när jag titta på Anton och insåg att det bara är jag som har turen att få somna bredvid honom om kvällarna
7. pratade om london. på ett fint och bra sätt. ett sånt sätt som ger mig pirr i magen. ATT VÅGA ÄR EN BRA SAK

...... om en bra kväll var detta alltså. kanske den bästa i mitt liv. jag har i alla fall kommit fram till det viktigaste och det är: låt aldrig någon få dig att tro att du inte förtjänar att må bra. det gör du. ALLTID!2010-12-19 @ 23:42:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


du är dina tankar

jösses. jag tänker att jag borde skriva en lista. listor är jag bra på.
vet inte om jag är så bra på att följa de bara. men att skriva dem är jag bannemej expert på. åhh. här är en liten lista bara för er.


1. var längesen jag var nervös. är pissigt nervös nu visst. sitter vaken 04.30 och tänker att jag kommer trassla in mig i mikstativet på lördag och få hela jazzhuset att sprängas i luften tillslut. tänker att jag borde inte tycka att det är tufft att vi spelar samma kväll som johnossi har sin turnéavslutningsfest på jazzhuset men det gör jag visst. har jag fått storhetsvansinne............ lol.

2. har fina röda naglar. jättefina. nytt nagellack som inte är tjockt som pesto.

3. att göra förbjudna saker

4. som att handla alldeles för många klänningar. javisst.

5. antons julklapp. den är fan bäst. bÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSST. och jag får inte ge den till honom för än om en vecka. detta suger ju liksom.
2010-12-17 @ 04:34:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


en sak bara


Jag tänkte skriva "jag har en fråga."
Sen kom jag på att näe... detta är fan ingen fråga. Jag menar, det kan ju nämligen inte finnas någon på ALLVAR som betalar 450 spänn för de här typ sovsäckarna till fötterna? Eller?

2010-12-01 @ 20:28:56 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


nejmen sedär, en skarsgårdTanja tog det här jättecharmiga fotot på mig (och lite maddelio) på way out west i år.
Då frågar jag: ser ni vem som står bakom mig?
Alltså, Skarsgård ville så hemskt gärna ta en bild med mig men vågade antagligen inte fråga,
så han SMÖG SIG IN BAKOM? Sjukt kul om ni frågar mig. Han har ju blivit en ganska så fet kändis liksom.

....

Nej om sanningen ska fram blev jag typ tvingad att posa så att alla skulle se att han faktiskt var där.
Kände mig urtöntig.
Det töntigaste var ändå alla tjejer som gick fram "åhh får jag ta ett kort med dig???!??!?! TYCKER DU ÄR SÅÅÅ GRYM!" så HIIIIMLA pinsamt. Detta störde jag mig på resten av dagen.

Senare på kvällen satt jag och Madeleine utanför annedalskyrkan och "köade" för Laura Marling skulle spela.
Helt plötsligt från ingenstans går står hon där på asfalten utanför... Laura alltså.
Då blev jag totalt starstruck och sa "ohh we really looking forward to see you play!!!" se där ja.
Jag är alltså exakt likadan själv. Jag vill bara inte tro det.

Synd att fyllan slutat värma, annars hade jag haft lite mer humor i mitt uttalande, som kanske "öhh you wanna fuck???"

2010-12-01 @ 15:44:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


FÖRSTA DECEMBER

Ja, ännu en dag i förkylningens tecken! Jag fick nyss ytterligare ett bevis på att jag är fast i typ 10årsåldern när det blir Jul. Jag har aldrig fattat grejen med chokladkalendern, jag menar TROR dem på riktigt att ungar kan hålla sig till en om dagen? NEJ. Det fattar väl vem som helst. Så den här förmiddagen har jag ätit upp varenda en UTOM den 24:e december såklart. Det är ju trots allt Julafton. Lite gränser har man ju.

Dagens outfit: en grå uttvättad morgonrock
Humör: nej men humor!

och sist men inte minst: Vill helst inte tala om vart jag köpt morgonrocken... inte kul om alla ska ha samma, KOM MED NÅGOT EGET FÖURFAAAn

2010-12-01 @ 14:31:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0